Aleksa Jelić neće u zatvor!

Aleksa Jelić neće u zatvor!

Autor: | 24/09/2010

0

Zbog prekršaja koji je načinio pre tri godine, pop pevač Aleksa Jelić moraće da odsluži kaznu u zatvoru u Padinskoj Skeli! Naime, na adresu tog muzičara stigao je poziv da se u narednih nekoliko dana javi prekršajnom sudu radi upućivanja na izdržavanje kazne zatvora od šest dana zbog neplaćanja kazne.
- U šoku sam. Koliko ja znam, normalno je, a i po zakonu, da ljudi dobiju od suda poziv i da odu da se izjasne da li su krivi ili ne, da se to utvrdi, a ne ovako. Meni je samo stigao poziv u kojem piše da je već sve presuđeno i odlučeno, te da moram ni manje ni više nego u Padinsku Skelu na šest dana, i to zbog prekoračenja brzine od trideset kilometara - priča Aleksa, koji dodaje da ne planira da se odazove pozivu suda.
- Ne pada mi na pamet! Ovo je odraz bezobrazluka i ništa više. Kod nas zakon još nije u funkciji i čisto sumnjam da će u skorijoj budućnosti biti. Ovde se nad ljudima iživljava kako ko stigne i hoće! Ne bi me čudilo da sledeći put ako ne propustim pešaka dobijem posle tri godine kaznu na mesec dana zatvora, bez saslušanja, bez ičega! Neću ići u zatvor pa makar me vukli po ulici - objašnjava pevač, koji se nada da se to neće desiti u skorije vreme jer planira snimanje spota s Draganom Nikolićem.
- Valjda me neće tražiti dok budem snimao spot za pesmu „Flojd“, u kojoj će glavnu ulogu imati legendarni Gaga Nikolić, to bi bilo baš veselo. Eto, i u spotu ću voziti prebrzo, pa mi možda stigne još jedna kazna zbog nepoštovanja propisa - rekao je uz osmeh Jelić.
Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Aleksa Jelić

Pročitajte još

Najnovije vesti