Nina Radulović: Ljubav sa Lečićem je divna!

Nina Radulović: Ljubav sa Lečićem je divna!

Autor: | 25/09/2010

0

Objavljeno: 24.09.2010 - 22:11

Voditeljku emisije "Ekskluziv“ na TV Prva Ninu Radulović (24), sredinom oktobra odvešće pred oltar tri decenije stariji glumac Branislav Lečić (55), sa kojim je bila u tajnoj vezi više od pola godine. Razlog da se zakunu na večnu ljubav je to što će kroz šest meseci postati roditelji, budući da je Nina u trećem mesecu trudnoće.

- Donela sam odluku, u trenutku kada su me novinari zasuli pozivima i pitanjima iz najintimnijih oblasti mog života, da ću čuvati sopstveni psihički i fizički integritet, tako što neću davati izjave o privatnom životu - rekla je za "Novosti" Nina Radulović i dodala:
- Svi ljudi koji razumeju ljubav shvatiće i moju odluku. Oni koji ne žele da prodru do tih dubina, neće biti zadovoljni ničim što bih rekla. Tako da je zasada ćutanje najbolja opcija. O tome kako smo se Branislav i ja upoznali, zavoleli i slično moći će sa nama da razgovaraju isključivo prijatelji i roditelji. Reći ću samo da je reč o divnoj ljubavi, sve ostalo logično proističe iz nje.
Voditeljka je nedavno postala promoter modnog brenda "Alegro“, čije modele reklamira za sezonu jesen-zima. Na pitanje hoće li biti zaštitno lice ovog brenda i kada joj stomačić postane vidljiv, Nina je kroz smeh odgovorila:
Nemaju garderobu za trudnice, ali, ko zna, možda im to bude sledeća linija na kojoj će poraditi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin