Na pomolu pomirenje Anđeline Džoli i Dženifer Aniston?!

Na pomolu pomirenje Anđeline Džoli i Dženifer Aniston?!

Autor: | 25/09/2010

0

U šou biznisu je sve moguće, pa tako i pomirenje smrtnih neprijateljice Dženifer Aniston i Anđeline Džoli, bivše i sadašnje žene Breda Pita, po mnogima najseksepilnijeg glumca na svetu! Naime, Dženifer je bila šokirana kada je u poštanskom sandučetu zatekla pismo od Anđeline. Anđelina je pismom pokušala da dođe do bivše zvezde serije „Prijatelji“ kako bi prekinula njihovu dugogodišnju svađu.
- Anđelina ne želi više negativnu energiju u svom životu, a mrzi neprijateljstvo koje postoji između nje i Džen. Trebalo joj je mnogo hrabrosti da preduzme ovaj korak, ali namere su joj dobre i iskreno želi da prošlost ostave iza sebe - rekao je anonimni izvor.
- Možda izgleda pomalo čudno, ali za one koji poznaju Anđelinu, ovakav njen potez i nije toliko iznenađenje. Ona je nepredvidljiva osoba, zbog čega Dženifer svakako nije previše iznenađena. Videćemo kako će se ponašati - dodao je izvor američkog tabloida. Prema navodima američkih medija, najveći pristalica pomirenja Anđeline i Dženifer je upravo Bred Pit. On u potpunosti podržava Anđu u odluci da se pomiri s Džen. Što je još bolje, Bred se navodno ponosi Anđinim pokušajem da dopre do njegove bivše supruge.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin