Veliki povratak Suzane Jovanović: Posle osam godina, novi album u novembru

Veliki povratak Suzane Jovanović: Posle osam godina, novi album u novembru

Autor: | 26/09/2010

0
Bez posebne najave i velike pompe, isto kao što se pre osam godina povukla iz javnog života, na scenu se vratila folk pevačica Suzana Jovanović i odmah izazvala ogromnu pažnju javnosti, kako svojim novim duetom „Suzana“ s Alenom Ademovićem, tako i činjenicom da su njen povratak mnogi protumačili kao činjenicu da joj je suprug Saša Popović konačno dozvolio da ponovo peva.
- Mislim da sam se povukla u pravom trenutku. Poslednji album koji sam snimila „Moj sokole“ nikako nije prošao na tržištu, čak sam se ukopala „tri metra ispod zemlje“.
Dakle, nije vam Saša zabranio da pevate?

- U početku jeste. Govorio mi je da nema potrebe da idem da pevam i da snimam albume. Čak sam u jednom trenutku počela da ga optužujem da mi zabranjuje da radim. Kasnije sam shvatila da je tako bolje i konačna odluka da napravim ovoliku pauzu je samo moja.
Šta ste radili tokom proteklih 8 godina?

- Bila sam domaćica, mama, supruga, žena koja ide u nabavke, koja održava porodični dom, spremala zimnicu... zapravo, radila sam sve ono što rade žene kojima je stalo do kuće i porodice.
U prevodu, bili ste izdržavano lice?

- Tako je. (smeh) Imala sam staratelja koji me je izdržavao, a ja sam gledala da to nadomestim time da kuća i porodica budu oaza ljubavi i mira u koju će se povući od posla, kojeg ima i previše.
Zašto album baš sada?

- Pre dve godine, Sale mi je za rođendan poklonio pesmu Nina Ademovića i rekao: „Ovo je nešto s čim ćeš se vratiti na scenu“. Zanimljivo, ali to se baš i nije ostvarilo jer i posle dve godine nemamo tekst za tu kompoziciju. U međuvremenu je Nino doneo još četiri pesme, koje je Saša odmah uzeo i doneo mi. Kada smo počeli da ih preslušavamo, u trenutku su uzburkale emocije u meni i tako se pokrenula lavina. Sada već vredno radimo i nadam se da će album biti objavljen u novembru, za moj rođendan.
Da li mislite da ćete imati povlašćen položaj u „Grandu“?

- Do direktora sam, uz velike napore, došla preko kreveta, tako sam dobila i album, pa se nadam da će mi to pomoći i da dobijem povlašćeni položaj. (smeh) Šalu na stranu, nisam se gurala i laktala svih ovih godina, pa neću ni sada.
Kako reagujete kada počnu priče o tome da vas Saša vara s drugim pevačicama?

- Poznajem svog muža u dušu, kako razmišlja, gde se kreće i nikada nisam sumnjala u njegovu vernost. Saša je nekada imao mnogo devojaka, što znači da vredi kao muškarac. Sa svima je ostao u dobrim odnosima, što takođe mnogo govori. Njega sada jedino zanima porodica i odgovorno tvrdim da je moj muž najverniji, najodaniji i najpošteniji bračni drug na svetu! Bila sam ljubomorna na početku naše veze i smetalo mi je to što je uvek u ženskom društvu. Kasnije, kada smo postali ono što smo danas, shvatila sam da grešim i da mogu da ga više pridobijem ljubavlju i pažnjom nego ljubomorom.

Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin