Aco Pejović: Pred koncert imam leptiriće u stomaku kao da sam zaljubljen!

Aco Pejović: Pred koncert imam leptiriće u stomaku kao da sam zaljubljen!

Autor: | 27/09/2010

0

Stihovi hita „Opušteno“ ovih dana odzvanjaju pustim plažama Ade Ciganlije, gde u jednom restoranu folker Aco Pejović sa svojim bendom uvežbava repertoar za predstojeći beogradski koncert.
- Imamo leptiriće u stomaku, kao da smo zaljubljeni, i jedva čekamo da izađemo na binu i počnemo da prašimo -
otkrio je u razgovoru za „Novosti“, Pejović kome će se najvažniji dan u karijeri odigrati u petak, 1. oktobra, u hali „Pionir“.
- Okupio sam odlične muzičare, među kojima su i oni sa završenim svetskim muzičkim akademijama. Publika od nas može da očekuje dobru pesmu, tako da na sceni neće biti nikakavog ludila tipa: ‘Prvi put u vašem gradu’. Usredsredili smo se na kvalitetnu svirku i ozvučenje. Ugostiću trojicu prijatelja, kao predstavnike mlađe, srednje i starije generacije, kako bih zadovoljio svačije ukuse -
kaže Pejović i na pitanje zašto „Pionir“ a ne „Beogradska arena“ i zašto koncert najavljujete sa starim hitom „Opušteno“ u jeku promocije novog albuma, isitče:
- Moja majka zna da kaže kako sve radim mimo sveta, tako da ni ovog puta neće biti drugačije. Od početka karijere merkam ‘Pionir’, u kojem su karijere počeli mnogi veliki pevači. Mislim da je to pravo mesto za prvi koncert. Ne bojim se ‘Arene’, jer je mala razlika u koncertnom kapacitetu. Mislim da su se neke moje kolege zaletele, pa su nekoliko dana pred koncert shvatile da im mesto nije u najvećoj dvorani na Balkanu, zbog čega su se delile karte na sve strane. Svi znamo ko puni, a ko deli ulaznice. U Srbiji se koncerti ne prave radi zarade, već krunisanja karijere. Nisam se vodio parolom da ću prizvati više ljudi ako koncert najavim najvećim hitom, već time da im druženje sa mnom bude „opušteno“. Te večeri izvešću sve pesme sa novog albuma, tako da će to biti njihova svojevrsna promocija - kaže Aco za Novosti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: aco pejović

Pročitajte još

Najnovije vesti