Dino Rađa: Vlade Divac je veliko dete, bez trunke zla u sebi!

Dino Rađa: Vlade Divac je veliko dete, bez trunke zla u sebi!

Autor: | 27/09/2010

0

Vlade Divac je za zagrebački “Jutarnji list“ pričao o dokumentarcu “Nekada braća“, o prekinutom prijateljstvu sa Draženom Petrovićem, istakavši, između ostalog: “Snimajući taj film, konačno sam našao svoj mir. Kao da sam se napokon pomirio sa Draženom... “
O prijateljstvu Divca i Petrovića govorili su i drugi njihovi saigrači iz reprezentacije, neki, doduše, sa distance - Dino Rađa na primer, ne želi da sudi o tome, jer, kaže, teško je analizirati nečije prijateljstvo i pričati o njegovoj dubini.
- Siguran sam i da je Divca povredilo ono što se tada dogodilo, no, on nije glup, on jako dobro zna da je situacija bila takva kakva jeste i da su se neke stvari naprosto otele kontroli. Nismo stigli da reagujemo na njih, a u stvari smo mi sami bili nebitni u čitavoj onoj situaciji - ispričao je Rađa.
Rađa pak napominje kako ga ovaj dokumentarac raduje i izbog toga što će biti “ispravljena iskrivljena slika o Divcu”.
- O njemu, nažalost, vlada stereotip, a to je apsloutno iskrivljena verzija o njemu. To možemo da ispravimo jedino mi koji ga poznajemo. On je jedno veliko dete, u njemu nema zla ni jednog jedinog grama - zaključio je Rađa.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: vlade divac