Sergej Ćetković snima spotove u Velsu

Sergej Ćetković snima spotove u Velsu

Autor: | 27/09/2010

0

Uporedo sa pripremama oko turneje po Srbiji i prvog solističkog koncerta u "Beogradskoj areni" u kojoj će 10. decembra, proslaviti deceniju svog stvaralaštva, Sergej Ćetković se trenutno nalazi u Engleskoj gde snima nove spotove.
- Super se osećam, ekipa je sastavljena od pravih profesionalaca i zaista mi je drago što se nalazim ovde u ovom predivnom ambijentu - kratko je rekao Sergej i rekao da žurno završava snimanje u Engleskoj, a potom vraća u Beograd, gde ga očekuju pripreme oko predstojeće turneje u Srbiji.
- Radujem se što ću serijom koncerata u Srbiji započeti voju regionalnu koncertnu turneju. Svi gradovi u kojima ćemo nastupiti su mi važni, tu nema dileme, ali se posebno pripremamo, kad je produkcija u pitanju, za Niš, Novi Sad i naravno Beograd. U suštini, biće to uobičajeni koncerti puni naše već prepoznatljive intime i emocija, poput onih koje moj bend i ja već držimo. Ipak, ranije smo radili više koncerata u nizu u nekim drugim manjim prostorima, a sad smo se odlučili za jedan veliki u 'Beogradskoj areni', jer želimo da svi, koji se te večeri nađu u tom prostoru, budu nekako na okupu, i da intimu i energiju koju smo delili proteklih godina u 'Sava centru' prenesemo u 'Beogradsku arenu' -
rekao je Sergej na kraju i obećao da će više detalja oko spotova i uopšte o predstojećim konceratima ispričati po povratku.
Izvor: Svet

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti