Lejdi Gaga i Đorđo Armani: Partnerstvo vredno više miliona dolara

Lejdi Gaga i Đorđo Armani: Partnerstvo vredno više miliona dolara

Autor: | 28/09/2010

0

Mnogi su nagađali da postoji neki ugovor između Lejdi Gage i raznih modnih brendova koji su zaslužni za njen ekstravagantni izgled. Posebno se to odnosilo na dizajnera Đorđa Armanija čije je kreacije nosila u spotu za pesmu "Alehandro" na "Američkom idolu", dodeli nagrada "Gremi" i na "MTV Video Music Awards". "Wall Street Journal" saznaje da su Armani i Gaga dogovorili partnerstvo vredno nekoliko miliona dolara, kao i da nije istina, kako se prethodno mislilo, da pevačici plaćaju milione da bi nosila i promovisala njihovu odeću.
Detalji ugovora nisu poznati, kao niti koliko on tačno vredi, ali obe strane ističu kako su jako zadovoljne dosadašnjom saradnjom.
- Velika kompanija poput 'Giorgio Armani' dužna je uvek da prati trendove i zna što zanima mlade ljude. Partnerstvo je pomoglo kako je svet prihvatio Lejdi Gagu, način kako ona koristi 'Fejsbuk' i 'Tviter' - izjavila je Armanijeva nećaka Roberta Armani, koja je zadužena za odnose sa VIP klijentima u kompaniji, uključujući i Gagu. Roberta tvrdi da je pevačica pomogla modnoj kompaniji da shvate kako mladi razmišljaju.
Đorđo dizajnira sve Gagine kreacije, od pojavljivanja na "Gremiju", uključujući i one za turneju "Monster's Ball". Slavni dizajner i pevačica još se nisu sreli, ali već je dogovoreno da će on kreirati sve njene kostime za sledeću turneju.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: armani lejdi gaga

Pročitajte još