Majkl Daglas: Porodica važnija nego ikada

Majkl Daglas: Porodica važnija nego ikada

Autor: | 29/09/2010

0

Iako je nedavno ustanovio da boluje od neizlečive bolesti, holivudski glumac Majkl Daglas hrabro korača kroz život i trudi se da sada više nego ikada uživa u svim onim stvarima koje je možda zanemarivao dok je bio zdrav. Zbog čestih odsustvovanja od kuće i snimanja na raznim lokacijama širom sveta, zvezda filma „Niske strasti“ nije imao priliku da često boravi sa svojom decom.
Sada kada je celu javnost putem šou-programa Dejvida Letermana obavestio da boluje od raka grla, američki glumac i producent nedavno je fotografisan kako svoju sedmogodišnju kćerku Keris vodi u školu. Majkl je bio toliko brižan, učio je svoju kćerku da obavezno pogleda levo i desno pre nego što pređe na drugu stranu ulice, da su slučajni prolaznici bili zadivljeni.
Mada ga bolest i hemoterapije iscrpljuju, na nedavnoj konferenciji svog novog filma „Wall Street: Money Never Sleeps'“, popularni glumac je izjavio da je i dalje optimista kada je reč o izlečenju, ali da je svestan da mu niko ne može mnogo pomoći u borbi protiv teške bolesti.
Majkl Daglas je od 1999. godine u braku sa glumicom Ketrin Zitom Džons sa kojom ima dvoje dece, sedmogodišnju kćerku Keris i desetogodišnjeg sina Dilana. Iz prvog braka Daglas, koji se svojevremeno lečio od seksualne zavisnosti, ima tridesetjednogodišnjeg sina Kamerona, koji se trenutno nalazi u zatvoru zbog dilovanja droge.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin