Naomi Kembel kao gonič robova!

Naomi Kembel kao gonič robova!

Autor: | 05/10/2010

0

Naomi Kembel ne prestaje da šokira javnost, a mnogo protivrečnih komentara su izazvale kontroverzne fotografije koje je snimila za magazin “Interview”, na kojima je britanska manekenka pozirala kao gospodarica kojoj rob leži pod nogama, a sveukupnom utisku doprinosi i mračni enterijer koji podseća na scene iz horora poput “Testere” ili “Hostela”.
- U životu sam napravila mnogo grešaka i sumnjam da nekome mogu da poslužim kao uzor. Znate, ja sam kontroverzna i do sada ljudi već znaju kakva sam. Svako je krojač svoje sudbine i ako ponekad stvari ne idu onako kako želite, morate da pronađete drugi način. Ponosim se zato što sam crnkinja i znam da ću zbog toga uvek morati da se trudim više od drugih. I to je u redu, više mi ne smetaju te stvari - ispričala je Naomi u intervjuu za časopis “Interview” i dodala da je razočarana medijskim cirkusom u koji se pretvorilo njeno svedočenje na suđenju Čarlsu Tejloru pred Sudom za ratne zločine u Hagu.
- Nisam u depresiji i ne želim da se utopim u samosažaljenju. Kada me napadaju, ja se povlačim, nestajem, a zatim se ponovo vraćam - zaključila je Naomi Kembel.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: naomi kembel