Anđelina Džoli na snimanje svog filma stiže u šest ujutro!

Anđelina Džoli na snimanje svog filma stiže u šest ujutro!

Autor: | 06/10/2010

0

Poslednjih nedelja cela Mađarska je u znaku Anđeline Džoli. Glumica prve scene svog rediteljskog debija snima u jednom domu za nezbrinutu decu u kom će se zadržati još dve nedelje, a najveće interesovanje na ulicama Budimpešte privlači kolona vozila koju ona svakodnevno koristi, škola u koju idu njena deca i iščekivanje da se porodici pridruži Bred Pit.
Sirotište u kom se snima deo novog filma Džolijeve nalazi se na malom jezeru usred Budimpešte. Na prilazu starom zdanju nema puno fotografa, ali ni prolaznika, pa je teško i pretpostaviti da je velika filmska ekipa tu. Samo nekih 200 metara dalje slika je potpuno drugačija - montažne kuće, kamioni sa opremom, pokretni toaleti i žuta traka na kojoj stoji upozorenje da se tu snima. Inače, cela lokacija je pod prismotrom čuvara. Snimanje se odvija na tri lokacije, pri čemu deca koja su smeštena u ovom domu nemaju nikakav kontakt sa filmskom ekipom jer se ili snima napolju, ili u delu sirotišta koje se inače ne koristi. Paparacima je zabranjeno da uđu na ovo imanje koje je inače u privatnom vlasništvu, tako da su svi pokušaji predstavnika medija da vide Anđu u akciji propali.
Anđelina je na snimanju svakog jutra već od šest sati. Obično dolazi u pratnji dva automobila, od kojih je jedan obavezni „mercedes“ sa zatamljenim staklima. Za njom dolazi i ekipa filma, šminkeri, tehničari, kao i poseban ketering. Takođe, tu je poseban transport za glumce među kojima su Sarajka Zana Marjanović, Rade Šerbedžija, Branko Đurić Đura, ali i naš Nikola Đuričko.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin