Bred Pit sa blizancima stigao u Budimpeštu

Bred Pit sa blizancima stigao u Budimpeštu

Autor: | 09/10/2010

0

Nakon brojnih nagađanja, Anđelini Džoli, koja je u Budimpešti bila sa sinovima Paksom i Medoksom, i ćerkama Šajlom i Zaharom, pridružio se i Bred Pit. Holivudski zavodnik stigao je privatnim avionom iz Bostona u Mađarsku u četvrtak. Sa sobom je poveo svoju i Anđelininu najmlađu decu, blizance Noksa i Vivijen. Na fotografijama sa VIP ulaza budimpeštanskog aerodroma vide se blizanci koji su spremni za hladno vreme u Mađarskoj.
Osoba koja je poslednjih nedelja najčuvenija u Mađarskoj jeste Anđelina Džoli. Novinari ne mogu da priđu lokacijama na kojima snima svoje prvo rediteljsko ostvarenje, a obezbeđenje ne dozvoljava paparacima da se približe vili u kojoj živi. Međutim, fotografi su ipak uspeli da je uslikaju...
Slavna glumica obučena u zimsku jaknu, raspoređuje svoju ekipu na setu koji je smešten u dom za napuštenu decu. Snimanje počinje rano ujutru, a rediteljka na snimanje dolazi u konvoju automobila koji su tu da štite njenu privatnost. Istovremeno, deo dana provodi i u filmskom studiju udaljenom 45 kilometara od Budimpešte, gde se takođe snima njena ratna ljubavna priča. Iako se nagađalo da će i Anđelina imati bar malu ulogu u filmu, definitivno je da je glumu prepustila bosanskim i srpskim glumcima. Takođe, u filmskoj ekipi nema američkih glumaca!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin