Ešton Kučer i Demi Mur praktikuju seksualne odnose u troje?!?

Ešton Kučer i Demi Mur praktikuju seksualne odnose u troje?!?

Autor: | 09/10/2010

0

Ako je verovati američkim tabloidima, u braku Demi Mur i Eštona Kučera ovih je dana izrazito burno zbog medijskih napisa o tome da mladi glumac švrlja van bračne postelje.
- Demi je urlala na njega iz sveg glasa. Rekla mu je: `Idi u pakao, gade! - ispričao je za "National Enquirer" jedan od njihov komšija i dodao: - Kasnije sam čuo kako su se vrata zalupila i Demi kako jeca.
Ovih dana su mediji pisali o tome kako Ešton i njegova petnaest godina starija supruga navodno imaju otvoren brak i redovito uživaju u seksu u troje. Kučerova navodna ljubavnica Britni Džons otkrila je da joj je Ešton poverio privatne i pomalo kompromitujuće detalje svog braka sa popularnom glumicom:
- Rekao mi je kako Demi i on imaju otvorenu vezu i kako često uživaju u seksu u troje. Nisam uopšte imala osećaj da vara ženu kada je bio sa mnom. Sve mi se činilo normalno i kao da nije neka velika stvar. Demi mu brani da sam spava s drugim ženama, ali kada je i ona uključena, onda može. Njihov je dogovor da dele ljubavnice, tako da mu je bilo žao što je bio sa mnom bez žene.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin