Na Sinemaniji 16 filmskih premijera

Na Sinemaniji 16 filmskih premijera

Autor: | 10/10/2010

0

Tradicionalna revija najaktuelnijih filmova L’Oréal Paris sinemanija počinje 29. oktobra i do 5. novembra u Sava centru biće prikazano 23 filma. Od toga, čak 16 publika će moći da vidi premijerno, a na otvaranju će ekskluzivno biti prikazan film Olivera Stouna „Volstrit: Novac nikad ne spava“. Najnovije ostvarenje Olivera Stouna specifično je po mnogo čemu. Najpre, u pitanju je nastavak filma „Volstrit“ koji je proslavio pop ikonu 80-ih, bankara Gordona Geka koji se posle zatvora vraća sa novim genijalnim planom kako da prevari bankarski sistem. Drugo, sjajnu ulogu reprizira Majkl Daglas kome će, prema mišljenju mnogih, zbog njegove borbe s rakom, ovo biti poslednji film. Takođe, ovaj film ne ide u redovnu bioskopsku distribuciju, pa je to jedina prilika da ga naša publika vidi.


Na osamnaestoj Sinemaniji biće prikazan između ostalog i film koji je režirao Ben Aflek „Grad lopova“ u kome pored njega igra Džeremi Rener koji se proslavio rolom u Oskarom nagrađenom filmu „Katanac za bol“. Takođe, stižu i filmovi „Društvena mreža“ o Fejsbuku i njegovim osnivačima, kao i „Red“, akciona avantura s Brusom Vilisom. U odličnoj ekipi su još i Morgan Frimen, Džon Malkovič i Helen Miren.
Malkoviča ćemo gledati i u filmu „Sekretarijat“ uz Dajen Lejn u drami o ženi koja preuzima očevu štalu s rasnim konjima, a biće zanimljivo videti novo ostvarenje Roberta de Nira. U filmu „Stena“ igra policajca koji pred penziju želi da razreši sve svoje preostale slučajeve. U jedan od njih je umešan i lik kog igra Edvard Norton koji šalje svoju ženu (Milu Jovović) da zavede policajca.
Mesto na ovogodišnjoj Sinemaniji, između ostalih, našli su i novi film Dženifer Aniston „Zamena“, triler „Zakon ulice“ sa Ričardom Girom, Veslijem Snajpsom i Itanom Hokom, kao i postapokaliptična drama „Put“ sa Vigom Mortensenom i Šarliz Teron. Takođe, biće prikazan i istorijski spektakl „Centurion“ sa nekadašnjom Bond devojkom Olgom Kirilenko.
Prodaja karata počinje 11. oktobra na blagajnama Sava centra, bioskopa Tuckwood Cineplex kao i putem MOBI-karta usluge.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: sinemanija

Pročitajte još

Najnovije vesti