Ketrin Higl: Usvajanje kao porodično nasledstvo

Ketrin Higl: Usvajanje kao porodično nasledstvo

Autor: | 12/10/2010

0

Poznata američka „Emijem“ nagrađena glumica Ketrin Higl i njen suprug pevač Džoš Keli uživaju u odgajanju dvadesetdvomesečne devojčice sa posebnim potrebama Nensi Lej, koju su prošle godine usvojili iz Južne Koreje. Zvezda serije „Uvod u anatomiju“ je oduševljena, jer je njen suprug veoma savesno prihvatio ulogu roditelja.
- Džoš je odličan otac, zaista me razneži svaki put kada ga pogledam i vidim kako se igra sa našom kćerkom. Ponosna sam na njega i ne bih mogla da zamislim život sa drugim čovekom. Takođe mi je srce puno kada vidim kako naša devojčica napreduje. Sada već trči. Zna mnogo reči, ali još ne izgovara celu rečenicu - rekla je zvezda filma “Killers” koja je na početku braka izjavljivala da joj suprug išao na živce jer je bio neuredan.
Iako ne odustaju od želje da se ostvare kao biološki roditelji, poznata glumica, koja će 24. novembra napuniti trideset dve godine, i njen suprug planiraju da usvoje još jedno dete.
- Usvajanje dece je deo mog života i deo moje porodične tradicije. Pre nego što sam rođena moji roditelji su usvojili moju stariju sestru Meg - ponosno je rekla Ketrin Higl koja je nedavno donirala milion dolara kako bi pomogla životinjama u Los Anđelesu. Taj njen čin deo je inicijative koju je glumica u okviru Fondacije „Jasona Heigla“ pokrenula u spomen na svog pokojnog brata koji je poginuo u automobilskoj nesreći dok je bio srednjoškolac.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ketrin higl