Ekskluzivno: Hello! na svadbi Nine Radulović i Branislava Lečića

Ekskluzivno: Hello! na svadbi Nine Radulović i Branislava Lečića

Autor: | 16/10/2010

0
Bivši ministar kulture Branislav Lečić, koji se danas ženi lepom voditeljkom „Prve srpske televizije“ Ninom Radulović, u toku jučerašnjeg dana posetio je jednu zlataru u centru Beograda, gde je kupio burme. Nakon toga, popularni Leka seo je u jedan obližnji kafić kako bi se okrepio.
- Branislav je oko 14 časova posetio zlataru u centru grada, odakle je podigao ranije naručene burme. On i Nina su pre nešto više od nedelju dana odabrali prstenje za venčanje, a pošto su želeli da ugraviraju datum njihovog najsrećnijeg dana, kao i malu posvetu na prstenju, burme su poslate na doradu. Takođe, Radulovićevoj je prsten bio velik, pa se s budućim suprugom šalila kako neće valjda celog života biti trudna, pa je bolje da joj ga smanje - priča izvor blizak popularnom paru, koji dodaje će se bračni par Radulović-Lečić potruditi da venčanje bude što intimnije.
- Posto su bili svesni da će njihovo venčanje danas izazvati veliko interesovanje medija, Nina i Branislav su odlučili da ne pričaju na sva zvona o ovoj gozbi. Pozvan je uži krug prijatelja, rodbine i kolega, a sa ljudima iz restorana „Kolonijal san“ su se dogovorili da sve vreme veselja bude prisutno nekoliko ljudi koji će obezbeđivati taj objekat i voditi računa ko ulazi i izlazi kako bi se izbegla mogućnost pojavljivanja nekog nezvanog gosta - rekao nam je blizak paru za Alo.
Naravno, magazin Hello! je među onima koji će imati ekskluzivno pravo da prisustvuje ceremoniji venčanja i zabavi. Već danas ćemo na portal staviti nekoliko fotografija, dok ćete celu reportažu sa venčanja moći da čitate već u ponedeljak u novom broju magazina Hello!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin