Anđelina Džoli dobila dozvolu da snima u Bosni

Anđelina Džoli dobila dozvolu da snima u Bosni

Autor: | 17/10/2010

0

Bosanski potpredsednik vlade i ministar Gavrilo Grahovac doneo je odluku da Anđelina Džoli ipak može da da snima film u BiH. Izvršni producent Edin Šarkić je rekao da je dobio usmenu saglasnost ministarstva.
- Dobio sam usmenu potvrdu da ću pisano rešenje za snimanje filma dobiti u ponedjeljak. Ostaje mi da pričekam taj ponedjeljak i da krenem na posao - kazao je Šarkić.
On je potvrdio da su nakon izrečene zabrane prekinute sve pripreme za snimanje filma na teritoriji BiH, koje je planirano za novembar. On je još jednom ponovio da priče koje su se pojavile u medijima o tome da je film zasnovan na istinitoj priči o “sarajevskim Romeu i Juliji”, nisu tačne.
- Priča se da je scenario nastao po priči o Admiri Ismić i Bošku Bati Brkiću, koji su poginuli na “Mostu Suade i Olge” 19. maja 1993. godine prilikom pokušaja da napuste Sarajevo. Međutim, Admira je bila moja rođaka kažem da Anđelinin scenario nema nikakve veze sa tim događajem - rekao je Šarkić. Za to vreme, poznata glumica je neometano radila u Budimpešti gde će i biti snimljen najveći deo filma.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin