Met Dejmon jedva čeka da upozna svoju treću ćerku!

Met Dejmon jedva čeka da upozna svoju treću ćerku!

Autor: | 18/10/2010

0

Vest da će ove jeseni po treći put postati otac još jedne kćerke američki glumac Met Dejmon potvrdio je na premijeri filma „Hereafter“ na završnoj večeri filmskog festivala u Njujorku.
- Devojčica je. Oduševljen sam i jedva čekam da je upoznam. Obožavam svoju decu i nije mi teško što sam jedini muškarac u kući - rekao je Dejmon, koji već ima dve kćerke, četvorogodišnju Izabelu i dvogodišnju Giju, a odgaja i jedanaestogodišnju Aleksiju, koju njegova supruga Lusijana Barosa ima iz prethodne veze.
- Voleo bih da više vremena provodim sa svojom porodicom. Nedostaje mi to što suprugu ne mogu da mazim dovoljno - kaže „oskarovac“ i dodaje da mu je porodica važnija od posla i da je roditeljstvo nešto najbolje što mu se ikada dogodilo.
Glumac poznat po ulozi u filmovima o tajnom agentu Džejsonu Bornu i Lusijana upoznali su se 2003. godine u Majamiju, gde je Mat snimao film „Stuck on You“. Ona je tada radila kao konobarica u jednom tamošnjem kafiću gde su se upoznali. Venčali su se Njujorku dve godine kasnije.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti