Srbin ipak negativac u filmu Anđeline Džoli

Srbin ipak negativac u filmu Anđeline Džoli

Autor: | 19/10/2010

0

Anđelina Džoli je juče i definitivno dobila potvrdu da može da snima svoj debitantski film u Bosni i Hercegovini. Međutim, tamošnji mediji su više pažnje posvetili novim detaljima iz priče koja govori o zaljubljenom paru usred rata. Srpski vojnik, junak Anđine ratne priče, na kraju filma ubija svoju veliku ljubav, mladu muslimanku koju je najpre spasao iz zarobljeništva - najnoviji su detalji još neimenovanog filma popularne glumice.
Prema rečima jednog od članova ekipe koja se nalazi u Mađarskoj na snimanju, scenario će ipak šokirati javnost.
- Tačno je da priča govori o Bošnjakinji koja se zaljubljuje u svog silovatelja. Scenario opisuje da njega ljubav navodi da devojku skloni na sigurno, pa ona polazi s njim. On je smešta na mesto udaljeno od drugih zarobljenika, među kojima je donedavno bila, donosi joj hranu i ostale potrepštine - kaže neimenovani izvor.
Navodno, u nastavku filma mlada Bošnjakinja se zaljubljuje u svog dobročinitelja, ali onda sledi preokret.
- Uoči snažnog bombardovanja oboje se sklanjaju u jednu crkvu, ali gine dosta srpskih vojnika. Tada on posumnja da je ona izdala lokaciju neprijatelju i na površinu ispliva mržnja. Na kraju, on devojku ubija i predaje se stranim vojnicima - mirovnjacima, te priznaje da je ratni zločinac.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin