Dajana Paunović: Jedva čekam da se udam za Žiku!

Dajana Paunović: Jedva čekam da se udam za Žiku!

Autor: | 20/10/2010

0

Pevačica Dajana Paunović (22) i producent "Granda" Saša Jakšić Žika (46) venčaće se 24. oktobra u crkvi na Bežanijskoj kosi. Građansko venčanje i slavlje za najužu familiju i prijatelje sa estrade biće upriličeno u velikoj sali hotela "Kontinental". Kumovi na venčanju biće Žikin dugogodišnji prijatelj i poslovni partner Saša Popović, dok će sa mladine strane stajati Sašina supruga Suzana Jovanović. Svadbenoj ceremoniji će prisustvovati oko 200 zvanica, među kojima će biti njihova najuža rodbina i brojni prijatelji sa estrade. Dajana će nositi belu venčanicu sa "svarovski" kristalima, dok je Žikino crno odelo specijalno za venčanje stiglo iz Italije.
- Približava se dan kada ću zvanično postati Žikina supruga! Zbog brojnih poslovnih obaveza stalno smo odlagali venčanje, ali evo bliži se dan kada ćemo se jedno drugom zakleti na večnu ljubav pred bogom. Toliko sam srećna da bih vam svašta rekla, ali ne smem od Žike. Stalno me grdi jer mnogo pričam -
kroz smeh je rekla Dajana za "Press".
Na svadbi će svirati četiri orkestra, dok će velika sala biti skroz preuređena po Dajaninoj želji. Dolazak gostiju planiran je za 17 časova, kada je zakazano venčanje pred matičarem. Na ogromnom švedskom stolu naći će se najraznovrsniji specijaliteti hrane i nekoliko vrsta najskupljih vina i drugih penušavih pića. Mladalačka torta biće urađena na pet spratova, dok predstavnicima medija neće biti dozvoljeno da slikaju ceremoniju. Na medeni mesec poznati par otići će na neku egzotičnu destinaciju.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin