Antonio Rukavina uzbuđen što će prisustvovati porođaju supruge

Antonio Rukavina uzbuđen što će prisustvovati porođaju supruge

Autor: | 21/10/2010

0

Fudbaler kluba „Minhen 1860“ Antonio Rukavina za desetak dana postaće otac dečaka. Njegova supruga Dragana nedavno se vratila iz Nemačke u Beograd gde će tokom ove nedelje sa svojim lekarom utvrditi termin kada će sina doneti na svet. S obzirom na to da će porođaj biti obavljen carskim rezom, budući roditelji imaju mogućnost da izaberu dan kada će im se naslednik roditi. Antonio neizmerno želi da bude prisutan u porođajnoj sali, pa će se Dragana potruditi da mu je i ispuni i zakaže porođaj onog dana kada njen suprug ne bude imao obaveze u klubu.
- Pošto se približava trenutak rođenja našeg deteta sve više razmišljam o tome. Ne bih voleo da propustim trenutak kada se prvi put bude začuo njegov plač i zbog toga sam rešio da sve vreme budem uz suprugu. Ona će biti pod anestezijom, tako da ću našeg sina prvi uzeti u ruke. Mnogi prijatelji su mi govorili da to ne činim, jer nimalo nije prijatno i da ću se uplašiti, ali meni to ne predstavlja nikakav problem. Čak razmišljam da ponesem kameru i sve  snimim. Veliku zahvalnost dugujem čelnicima kluba koji su mi izašli u susret i dali dozvolu da tog dana odsustvujem sa treninga - kaže Antonio.
Bračni par Rukavina već je smislio ime za svog naslednika. Draganina želja je da se zove Andrej, što je fudbaler prihvatio.
- Supruga se odlučila za ime Andrej zato što sadrži prva dva slova naših imena. Inače, presrećan sam što će prvo naše dete biti dečak. Ne bih se razočarao i da je devojčica, ali priznajem da sam od prvog dana njene trudnoće priželjkivao naslednika - priča fudbaler.
- Ne mogu da dočekam porođaj. Svakim danom osećam sve veće uzbuđenje. Antonio nema ništa protiv što sam odlučila da dete rodim u Beogradu, iako živimo u Nemačkoj, kao što je prihvatio i moj izbor imena za našeg sina - kaže Dragana.
Iako će u Beogradu boraviti samo jedan dan, srpki reprezentativac će organizovati proslavu rođenja deteta. Još nije odredio u kom restoranu će okupiti familiju i brojno društvo, ali ono u šta je siguran je da će sa njim iz Nemačke poći i prijatelji koji kao i on s nestrpljenjem iščekuju dan kada će postati tata.
- U Minhenu postoji, kako je zovem, mala srpska kolonija i svi tog dana dolaze u Srbiju da proslavimo najsrećniji događaj u mom životu. Nadam se da će i moj kum Zoran Tošić biti slobodan i da će iz Rusije uspeti da stigne na slavlje. On je kroz sve to prošao i njegova podrška mi mnogo znači kao i saveti koje mi daje.
Porodica Rukavina će biti na okupu u minhenskom domu kada beba bude napunila mesec dana. Do tada, Antonio će svaki slobodan trenutak koristiti da dođe u Beograd kako bi bio uz svoje najmilije.
- Kupili smo svu potrebnu opremu i garderobu tako da je sve već spremno. U početku sa nama će biti Draganina majka koja će joj pomagati oko bebe. Nismo pristalice angažovanja dadilje, jer ko bolje može da brine o našem detetu nego mi sami - kaže na kraju Rukavina.

Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti