Suzana Perić povodom petog rođendana kćerke Tifani organizovala zabavu u dečjoj igraonici sa brojnim zanimljivostima

Suzana Perić povodom petog rođendana kćerke Tifani organizovala zabavu u dečjoj igraonici sa brojnim zanimljivostima

21/10/2010

0

U novootvorenoj igraonici „Pekabo“, u centru Beograda, modna dizajnerka Suzana Perić upriličila je zabavu povodom petog rođendana kćerke Tifani. Iako je do ove godine dečju žurku pravila tek pošto održi tradicionalnu oktobarsku modnu reviju, na Tifanin zahtev ovoga puta bilo je drugačije. Na  dan njenog rođenja, okupilo se oko četrdesetak zvanica koje su se divno provodile.
- Tifani ide u nemački vrtić, ima mnogo drugova koji ne govore srpski jezik, pa je to bio jedan od glavnih razloga zbog kojeg sam izabrala ovu dvojezičnu igraonicu. Pri tom je nova i moderna, nalazi se preko puta mog ateljea, tako da sam lako uskladila sve poslovne obaveze sa organizacijom slavlja - kaže Suzana za „Hello!“.
Brižna majka ispunila je sve želje svoje kćerke, pa je pored animatora koji su smišljali razne igre i mini-disko kluba uspela da organizuje i predstavu „Mala sirena“. Iznajmila je i mađioničara koji je svojim trikovima oduševio kako male tako i velike goste. Napravljene su dve torte, jedna u obliku dvorca iz crtanog filma „Mala princeza“ i drugu sa likom Pepa praseta, omiljenog Tifaninog animiranog junaka.


- Dok se Tifani zabavljala sa svojim društvom ja sam se posvetila mojim drugaricama. Između ostalih bila je tu Bojana Stojković, supruga golmana fudbalske reprezentacije Vladimira, Irena Koroman sa svojim devojčicama, dok Biljana Cincarević i Isidora Bjelica nisu mogle da dođu pošto su im se kćerke razbole.
Tifani je na partiju obukla maminu kreaciju. Iako prilikom osmišljavanja modela Suzana nije planirala da balon-haljina bude namenjena njenoj kćerki, zaposleni u njenom studiju su je sašili i namenili slavljenici kao njihov poklon. Od mnogobrojnih darova kojima je jedna od naših najuspešnijih kreatorki napunila svoj automobil, devojčici se posebno dopao trotinet boje zlata.
- Već danima ga non-stop vozi po kući, ne odvaja se od njega. Bilo je tu i „vinks“ lutaka, nekoliko barbika, patike, cipele, a najbolji drug iz vrtića Novak joj je poklonio zlatnu narukvicu - kaže Suzana.
S obzirom na to da joj svakodnevno kupuje igračke i garderobu, mama je svojoj kćerki smislila originalni poklon - posetu pariskom Diznilendu.
- Na put krećemo za desetak dana i sigurna sam da će uživati. Spremila sam joj još jedno iznenađenje. Zajedno sa mojom sestrom posle Francuske vodimo je u Nemačku gde je otvoren „Fantazija land“, park gde su animacije za decu na vodi. Tu se Tifanino putovanje neće završiti, pošto će sa babom i dedom otići na more. Još biraju destinaciju, ali u njihov izbor ne sumnjam - priča kreatorka koja će 12. oktobra u okviru modne manifestacije „Fešn selekšn“ predstaviti novu kolekciju pod nazivom „Ona vlada“.
- Ovoga puta napravila sam nešto drugačije u odnosu na dosadašnje kreacije. Dominiraju crna, bela i siva boja, modeli su više urbani, a zaštitno lice cele kolekcije je Bojana Stojković. Tom prilikom biće promovisana i nova kozmetička linija koja nosi moj potpis - kaže na kraju Suzana.

Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin
Tagovi: suzana perić

Pročitajte još

Najnovije vesti