Katarina Duvnjak Kaja: Brak mi je uvek krizi

Katarina Duvnjak Kaja: Brak mi je uvek krizi

23/10/2010

0

Pop pevačica Katarina Duvnjak Kaja, koja se nedavno slikala golišava za naslovnicu austrijskog magazina "Kosmo", kaže da je njen brak sa košarkašem Urošem Duvnjakom u krizi i da se njih dvoje svim silama trude da opstanu zajedno. Bivša učesnica "VIP Velikog Brata" kaže da se ne stidi svojih provokativnih fotografija i da njena ćerka zbog toga nema problema u školi.
- Ne vidim ništa loše u tome što se devojka, koja nema čega da se stidi, fotografiše u donjem vešu. Nisam gola, to je najvažnije. A pristala sam jer sam primila poziv iz redakcije austrijskog magazina 'Kosmo', koji je tamo izuzetno cenjen. Ponudili su mi naslovnu stranu sa obrazloženjem da su dobili mnogo mejlova čitalaca koji su to tražili i samo mogu da budem počastvovana. Mnogi se pitaju da li moja ćerka ima problema u školi zbog takvih stvari, ali sam je ja vaspitala da ignoriše budale - kaže Kaja, koja priznaje da je njen brak od samog početka u krizi.
- Moj brak je u krizi otkako sam se udala i sudeći po tome kako se situacija odvija, tako će i ostati. Ali, to je ono što drži mene i Uroša zajedno sve ovo vreme. Retko izlazimo zajedno jer kada smo sa njegovim prijateljima ja se najstrašnije smaram, a on ne podnosi teme o kojima ja razgovaram sa svojim društvom. I tako, da ne bih mučila sebe, izađem bez njega. Ne mogu da tvrdim da li će to sve opstati, ali se oboje trudimo - priznaje pevačica.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin
Tagovi: kaja