Nina Radulović: Još nisam svesna da sam u drugom stanju

Nina Radulović: Još nisam svesna da sam u drugom stanju

Autor: | 23/10/2010

0
Nina Radulović, voditeljka TV „Prva“, nova supruga glumca Branislava Lečića, bila je glavna zvezda multimedijalnog događaja „Dan sa Natalijom“ u izlogu „Ledženda“, koji je u organizaciji Radija S bio priređen juče u Knez Mihailovoj.
Buduća mama je blistala dok su oko nje sevali blicevi fotoaparata, ali je veoma vešto izbegavala da svuče kaputić i pokaže trudnički stomačić, dok je rukavicama bez prstiju skrivala venčanu burmu i verenički prsten.
- Priznajem da još nisam svesna svog drugog stanja i svega što mi se dešava, ali uživam u svakom trenutku. Uz čestitke, tu i tamo neko prokomentariše tu razliku u godinama između nas dvoje, ali verujte, ja uopšte ne razmišljam o tome, pa ne znam zašto je to i drugima bitno. Evo, vodim normalan život, radim, dajem izjave, znam da će me paparaci pratiti dok mi trudnoća bude odmicala, ali, izboriću se s tim - rekla je Nina za „Alo!“.
Osim novopečene gospođe Lečić, u neobičnom radio-programu „iz izloga“ učestvovali su i specijalni gosti Aleksandra Kovač, Neša Galija, Milan iz „Nevernih beba“, glumica Ljubinka Klarić, novinarka Vesna Dedić-Milojević i vaterpolista Nikola Rađen.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Nina Radulović