Četiri vile u Sarajevu spremne za Anđelinu Džoli

Četiri vile u Sarajevu spremne za Anđelinu Džoli

Autor: | 25/10/2010

0

Nakon što je obnovljena dozvola Anđelini Džoli da u Bosnu i Hercegovinu snima svoj film, naši susedi su nastavili pripreme za njen dolazak. Kako "Blic" saznaje, producenti njenog filma već su izabrali četiri vile koje će ponuditi poznatoj glumici da izabere u koju će se smestiti sa svojom porodicom.
- Iako su nas problemi oko dozvole malo pomeli, mi smo nastavili sa pripremama bez većih problema i sad sve normalno idi. Stižemo da spremimo sve pred Anđelinin dolazak početkom novembra - kaže Edin Šarkić, producent filma.
On će se sa glavnim finansijerima Anđelininog filma dogovoriti o preciznom datumu kada će se glumica sa celom ekipom preseliti u Bosnu.
- Tačan datum zavisi od toga kako bude teklo snimanje u Mađarskoj. Ja ću se u toku naredne nedelje sastati sa Anđelinom kada ćemo joj predložiti i varijante za njen smeštaj u Bosni - kaže Šarkić.
Planirano je da glumica boravi u jednoj od luksuznih vila koje se izdaju u Sarajevu, a za ostatak filmske ekipe, uključujući i srpske glumce, obezbeđen je hotelski smeštaj.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin