Otac Natali Portman se naljutio na ćerku zbog lezbijskih scena u filmu "Crni labud"

Otac Natali Portman se naljutio na ćerku zbog lezbijskih scena u filmu "Crni labud"

Autor: | 26/10/2010

0

Poslednja uloga Natali Portman, koja je u filmu "Crni labud" oživela balerinu koja ima lezbijsku avanturu, podigla je podosta prašine. I dok joj jedni za ovu ulogu predviđaju "Oskara", njen odnos sa ocem našao se na teškim mukama. Naime, glumičinog oca, izraelskog apotekara Avnera Heršlaga, uzrujala je scena u kojoj se Natali ljubaka sa atraktivnom kolegicom Milom Kunis, zbog čega je odnos između Potrmanove i njenog konzervativnog oca "ozbiljno zahladneo". Ova 29-godišnja glumica prethodno je odbijala "golišave" uloge, uključujući i glavnu u filmu "Lolita", koji je smatrala previše eksplicitnim, isključivo zbog toga što karijeru nije želela da gradi na golotinji i provokaciji. Ali, bila je odlučna da prihvati ulogu Nine u trileru "Crni labud", koji tek treba da počne sa prikazivanjem, a mnogi smatraju da bi joj upravo ova uloga mogla doneti i "Oskara".
- Natalie jako drži do svoje privatnosti i oduvek je zavisila od očevog pristanka. Ovo je, s druge strane, jedna uloga koju jednostavno nije želela da odbije iako je znala da će potresti njenog oca. On je još vidi kao dete i uvek će misliti da su takve uloge za nju degradirajuće -
rekao je glumičin prijatelj. Inače, Natali je jedinica i sa roditeljima se neretko pojavljivala na crvenom tepihu na premijerama svojih filmova. Čini se da sa "Crnim labudom" to ipak neće biti slučaj.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: natali portman