Dragana Mirković napušta estradne vode?!

Dragana Mirković napušta estradne vode?!

Autor: | 28/10/2010

0

Sigurno jedna od najpopularnijih folk diva sa ovih prostora, pevačica sa izuzetnim vokalom i po mnogima naša najbolja pevačica Dragana Mirković nedavno je održala spektakularni koncert u Beogradu i oduševila svoju publiku. Da će to možda biti i Draganin koncert niko nije uzeo za ozbiljno, a nadamo se da će se popularna Gaga predomisliti.poslednji Naime, nedavno je u nedeljniku ”Puls” Dragana nagovestila da se povlači iz muzičkih voda i estrade.
- Vreme je za povlačenje. Posle dvadeset šest godina na estradi želim da živim kao sav normalan svet. Od petnaeste godine sam pred očima javnosti, lepo je to bilo i zahvalna sam i Bogu i ljudima. Znam da me narod neće zaboraviti, i pored svoje skromnosti svesna sam toga-
izjavila je popularna pevačica.
Mnogi će ovom odlukom biti razočarani jer je Dragana bila i ostala vrhunski pevač čiju karijeru bi mnogi poželeli, no razumljivo je zašto Dragana razmišlja na ovaj način, jer plivati u estradi traži mnogo odricanja, a ona prvenstveno želi da se posveti svojoj porodici.
- Nije mi uvek bilo lako. Bilo je ružnih momenata u mom životu, nisam rođena pod staklenim zvonom sa zlatnom kašičicom u ustima. Živela sam životom obične osobe dok sam otišla u Austriju. Čoveku treba malo da se privikne na lepo, i ja sam se brzo navikla. Ali mogla bih da živim i bez tog luksuza. Nemojte misliti da ibogati ljudi nemaju problema, nije novac presudan za sreću-
kaže Dragana Mirkovi za ”Puls”
Folk diva osvrnula se i na prijateljstva koja su je, kako kaže, mnogo koštala u životu pa tako napominje:
- I danas mi se dese nameštaljke od ponekih prijatelja. Verujem da je razlog prokleta ljubomora. To je bolno saznanje, otplačem ga, odbolujem, a posle shvatim da naše prijateljstvo nije bilo vredno mojih suza. Da biste imali neprijatelje, nemorate da ih zaradite, dovoljno je da budete srećni- završava Dragana za ”Puls”, prenosi portal Opera-17.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti