Parni valjak i u Novom Sadu jer ste vi to tražili!

Parni valjak i u Novom Sadu jer ste vi to tražili!

Autor: | 29/10/2010

0

Dva dana "Parnog valjka" u krcatoj "Beogradskoj areni" izgleda nisu bila dovoljna za fanove hrvatskog benda, pa je ova grupa odlučila da zakaže i koncert u Novom Sadu (hala "Spens", 17. decembar). Menadžment Parnog valjka tvrdi da su presudan uticaj na grupu da zakaže koncert u glavnom gradu Vojvodine imali pozivi preko društvenih mreža, poput Fejsbuka.
- Mi ne možemo da zaustavimo ‘Parni valjak’ jer su to ljudi koji nas nose, koji pevaju sa nama, koji nam nisu dali da se zaustavimo svih ovih godina. Posle onakvih emocija u Beogradu mi još uvek nismo došli sebi, a već nas zove nova scena, nova publika, Novi Sad -
naveli su u poruci iz Zagreba osnivač benda i gitarista Husein Hasanefendić Hus i pevač Aki Rahimovski.
Članovi "Parnog valjka" obećavaju i to da će koncert u Novom Sadu biti identičan nastupima u Beogradu. Hrvatska grupa u Novi Sad dolazi u okviru turneje „Nakon svih ovih godina“, na kojoj promoviše istoimeni singl (novi album trebalo bi da bude objavljen do Nove godine). Na ovoj turneji do sada su održali 16 koncerata, a slušalo ih je preko 120.000 ljudi, od čega čak 32.000 na dva koncerta u "Beogradskoj areni".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: parni valjak