Branka Katić: Kraj američke serije "Big Love"

Branka Katić: Kraj američke serije "Big Love"

Autor: | 30/10/2010

0

Američka serija “Big Love” završiće se pošto početkom naredne godine bude emitovano 10 epizoda iz pete sezone, saopštio je kanal HBO. Da podsetimo, u seriji koja je imala 12 nominacija za nagrade “Emi” i “Zlatni globus”, glavne uloge tumače Bil Pakston, Džejn Triplhorn, Klo Sevinji, Džinifer Gudvin i Branka Katić.
Glavni junak serije je poligamista Bil Henrikson (igra ga Bil Pakston) koji pokušava da sredi svoj porodični život, što nije nimalo lak zadatak budući da Bil ima čak tri supruge (Džejn Triplhorn, Klo Sevinji i Džinifer Gudvin), osmoro dece i gomilu dosadnih rođaka, a stvari se dodatno komplikuju kada se u Bilov život vraća njegova bivša supruga Ana (Branka Katić). Srpska glumica se prvi put pojavila u drugoj sezoni serije “Big Love”, a lik šarmantne konobarice Ane ubrzo postaje jedan od najinteresantnijih, budući da se Henriksen zaljubljuje u nju. U trećoj sezoni Ana postaje Bilova četvrta supruga, ali njih dvoje se još brže razvode jer ona nikako nije mogla da se uklopi u život sumanute Henriksonove porodice. Na kraju četvrte sezone, čiji su rasplet kritičari ocenili kao tanak i nategnut, Bil Henrikson je ušao u senat Jute i javno objavio da je poligamista.
- Obožavam seriju i lik koji glumim ali mislim da smo u četvrtoj sezoni previše forsirali čitavu priču sa Bilovom političkom kampanjom, čime je serija izgubila na zanimljivosti i postala klasična telenovela - izjavila je Kloi Sevinji. Kreatori serije Marka Olsen i Vili Šefer, kažu da su dok su pisali scenario za petu sezonu shvatili da se priča približila svojoj kulminaciji. Oni su obećali da će publika uživati u zanimljivom i neobičnom završetku serije “Big Love”, piše Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: branka katic