Džordž Majkl srećan što je ponovo kod kuće i poručuje da je ovo njegov novi početak

Džordž Majkl srećan što je ponovo kod kuće i poručuje da je ovo njegov novi početak

Autor: | 31/10/2010

0

Pevač Džordž Majkl pušten je iz zatvora po odsluženju četiri od osam nedelja zbog toga što je vozio auto pod uticajem opijata. Četrdesetsedmogodišnji bivši član grupe “Wham!”  odmah po izlasku  iz zatvora uputio ka svom domu u Hajteu, u severnom Londonu, u kom živi sa partnerom Kenijem Gosom. Mada je obično veoma stidljiv sa novinarima, pevač je dočekao fotografe ispred svoje kuće sa velikim osmehom na licu, uz obećanje da će ovo biti novi početak u njegovoj muzičkoj karijeri. Uz komentar da je fantastično što je oslobođen na tako divan sunčan dan, Džordž, obučen u crni džins, belu lanenu majicu i sa naočarima na licu, dodao je:
- Srećan sam da sam na slobodi i želim svima da se zahvalim koji su me podržali dok sam boravio u zatvoru. Bilo je to inspirativno iskustvo, a želja mi je  da započnem sve ispočetka. Potrudiću se da prestanem da bežim od vas novinara. Dosadiću vam. Nagledaćete me se.


Dok se vraćao u kuću, dodao je: “Usput da vam kažem dobio sam odličnu ideju za pesmu. Nema nikakve veze sa zatvorom. Džordž je od prošlog meseca boravio u zatvoru, pošto je prethodno osuđen zbog vožnje automobila pod uticajem opijata. On je svojim “randž-roverom” udario u jednu foto-radnju u Hampstedu, koja se nalazi blizu njegove kuće. Bez obzira što je priznao krivicu, pevač je vidno bio iznenađen kada je čuo presudu.
Keni je bio viđen kako briše suze kada je policija odvodila njegovog partnera. Džordž je bio osuđen na boravak u zatvoru Pentonvile u zapadnom Londonu, ali je posle tri dana prebačen u Hajpoint, zatvor C kategorije. Novine su izveštavale o tome da je Džordžu teško da se prilagodi i da mu je obezbeđen bolji tretman, ali zvezda je odmah porekla to u svojoj izjavi:
- Molim vas da mi verujete kada vam kažem da u protekle tri nedelje nije bilo suza, anksioznosti, niti maltretiranja. U suštini ničega drugog osim mojih neprospavanih noći.
Trgovac umetničkim predmetima Keni, redovno je posećivao svog partnera Džordža, i nije mogao da sakrije oduševljenje kada je pušten iz zatvora.
- Jeo je slatkiše i dobru hranu, izjavio je prošle nedelje. Zaista je srećan. Mi smo srećni što je ponovo sa nama.
Nešto pre ponoći Džordž je viđen u kolima sa svojim psima. Sedeo je na suvozačevom mestu dok je vozač upravljao autom. Iako je pop zvezda novinarima koji su čekali rekla da ide na rehabilitaciju, Keni je dodao da se Džordž šali i da ide da poseti prijatelje. Džordž će odslužiti preostale četiri nedelje kazne sa slobode. Takođe mu je naređeno da mora da plati skoro 1.500 funti troškova, a i oduzeta mu je vozačka dozvola na pet godina.

Tekst: Laura Benjamin

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Džordž Majkl