Dejvid i Viktorija Bekam uživali u igri sa trojicom sinova, koji su pokazali zavidno fudbalsko umeće

Dejvid i Viktorija Bekam uživali u igri sa trojicom sinova, koji su pokazali zavidno fudbalsko umeće

Autor: | 02/11/2010

0

Poznato je da su Bekamovi planetarno popularni, ali sve slavnija su i Dejvidova i Viktorijina deca. U poslednje vreme fotografi se prosto utrkuju kojeg će od „Bekamovih malih“ pre fotografisati. Tako su nedavno Kruz, Romeo i Bruklin bili glavne zvezde na travi stadiona kalifornijskog grada Karsona, kada su posle pobede očevog kluba „L. A. Galaxy“ protiv „Dalasa“ utrčali na teren i pokazali da su nasledili talenat za fudbal od slavnog oca. Navijačima su spektakularnu zabavu obezbedili sinovi fudbalskog idola koji je dao odlučujući gol, a prisutni na stadionu su impresivno fubalsko umeće mališana dočekali ovacijama.
Njihova ponosna majka, tridesetšestogodišnja Vikotrija, utakmicu, kao i šou njene dece na terenu, pratila je iz počasne lože sa prijateljima. Kao i uvek, bila je savršeno stilizovana za tu priliku, a javnost je komentarisala kako je ljubav prema dobrom odevanju prenela na jedanaestogodišnjeg Bruklina, osmogodišnjeg Romea i petogodišnjeg Kruza.

Primetno je da je Romeo, fizički najsličniji ocu, bio najstilizovaniji od mališana. Delovao je neodoljivo kada mu je narandžasta kapa pala na oči tokom šutiranja lopte. Zato, nimalo ne čudi što će upravo Romeo „uploviti“ u modnu industriju. Osmogodišnjak će uskoro dizajnirati sopstvenu liniju naočara za sunce za decu, za šta je molio roditelje da mu pomognu. Naime, on je nekoliko meseci pokušavao da objasni majci i ocu koliko mu je značajno da ima sopstvenu liniju naočara za sunce, a oni su ga podržali, shvativši koliko je istrajan u želji da se bavim modnim dizajnom.

Slavnu englesku porodicu zahvatila je „Biberomanija“, što su Bekamovi dokazali dan posle utakmice u Karsonu. Obučeni u majice sa likom Džastina Bibera prisustvovali su koncertu ovog popularnog tinejdžera, kanadskog pop pevača, koji je održan u Los Anđelesu. Kada su fanovi, mahom mlade devojke, ugledali popularnog Dejvida Bekama, oduševljeno su vrištale i tražile mu autogram. Nije poznato da li je Viktoriji prijala pažnja koju su devojčice ukazale njenom suprugu, ali se strpljivo smeškala dok je Dejvid davao nekoliko desetina autograma. Porodica je posle toga uživala u Biberovom koncertu, a primećeno je da su osim mališana, i Dejvid i Viktorija uživali u svakom taktu hitova, igrajući koliko im je prostor u VIP loži omogućavao.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin