Ema Votson, poznatija kao Hermiona iz Harija Potera, ne može da veruje koliko je bogata!

Ema Votson, poznatija kao Hermiona iz Harija Potera, ne može da veruje koliko je bogata!

Autor: | 02/11/2010

0

Bogatstvo, sada već poznate, mlade glumice Eme Votson procenjuje se na 32 miliona dolara, i to pre svega zahvaljujući filmovima o Hariju Poteru. Ta superzvezda ne može da veruje koliko novca je zaradila do sada, a Vogu je izjavila:
- Dok smo stigli do snimanja trećeg filma, moj honorar je postao pozamašan. Sve mi je delovalo nestvarno - dodala je ona.
Dvadesetogodišnja glumica koja u filmovima o Hariju Poteru glumi marljivu Hermionu Grejndžer dodala je i da je svojevremeno dobijala džeparac od samo 75 funti nedeljno iako je zarađivala milione jer je takav dogovor postigla sa roditeljima pošto je bila isuviše mlada da vodi računa o tolikom novcu.
Njen kolega Danijel Redklif, poznat i kao Hari Poter, navodno je do sada zaradio 45 miliona dolara, dok je Rupert Grin koji glumi Rona Vislija otkrio da "ima toliko novca da ne zna šta će sa njim". Votsonova je glumila u svim filmovima o Hariju Poteru do sada, a pojaviće se i u najnovijem, sedmom, nastavku "Hari Poter i relikvije smrti" koji će se u bioskopima pojaviti sredinom ovog meseca.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još