Jelena Janković teniski teren zamenila modnom pistom

Jelena Janković teniski teren zamenila modnom pistom

Autor: | 03/11/2010

0

Srpska teniserka Jelena Janković sinoć je bila promoterka kineske kompanije „Anta“, jednog od najpoznatijih proizvođača sportske opreme. Teniserka je nakon šetnje modnom pistom izjavila da joj je bilo veoma prijatno u ulozi manekenke i da se lepo osećala u odeći koju proizvodi ta renomirana firma.
- Ponosna sam što sam već dve godine promoter te firme i veoma se lepo osećam u njihovoj opremi. Nadam se da će i ostale žene uskoro moći da kupuju njihove stvari u običnim prodavnicama. Raduje što i ja učestvujem u kreiranju svoje sportske opreme, i nadam se da će naša saradnja trajati što duže -
kazala je Jankovićeva za „Kurir“. Srpska teniserka je izjavila da još ne razmišlja o formiranju porodice i da joj je u ovom trenutku prioritet tenis.
- Ostvarila sam, takoreći, sve svoje snove i nemam neki posebnih želja na tom planu. Što se tiče privatnog života, još je rano da pričam o porodici, imam još nekoliko godina da se bavim tenisom. I tu želim da osvojim neki grend slem ili jak turnir. To može da bude jedna od želja u narednoj godini -
kazala je najbolja srpska igračica i dodala da još nije odlučila kada će na operaciju oka, ali da to nije ništa strašno.
- Što se tiče mojih problema sa okom, nije ništa strašno, i stvarno ne znam kada će taj hirurški zahvat biti obavljen. Mislim da nema previše razloga da se bavimo tim problemima, važno je da se osećam dobro - rekla je Jelena za Kurir.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: jelena jankovic