Riki Martin: Sinovi su me naterali da priznam da sam homoseksualac

Riki Martin: Sinovi su me naterali da priznam da sam homoseksualac

Autor: | 03/11/2010

0

Riki Martin (38) je u martu preko svog bloga objavio da je homoseksualac, što je bila i glavna tema njegovog gostovanja na "kanabetu istine" kod Opre Vinfri. Ovo je ujedno i njegovo prvo pojavljivanje u nekoj emisji od priznanja. Iako je priznanje objavio na Internetu, pevač kaže da je u tom trenutku bio nem i ukočen.
- Bio sam preplašen, ali istovremeno sam osećao i olakšanje. Bio sam sam u svom studiju, ali čim je ušao moj asistent počeo sam da plačem kao malo dete. On me zagrlio i pustio da se isplačem. Nakon toga sam se osećao kao potpuno slobodan čovek!
Riki kaže da su glavni "krivci" za ovu odluku njegovi sinovi, blizanci Valentino i Mateo, jer su ga u potpunosti promenili.
- Razmišljao sam o tome čemu ću ih učiti, kako da ih lažem... Onda sam seo i raščistio neke stvari sam sa sobom. Pre nego što sam se odlučio da, zahvaljujući surogat majci, postanem otac, ja sam znao da sam gej. Ipak, kada sam držao svoju decu u naručju shvatio sam da je došao trenutak da to priznam i ostatku sveta.
Pevač je priznao i da je trenutno zaljubljen, ali nije želeo da otkrije koji je to muškarac osvojio jednog od najseksepilnijih pop pevača današnjice, piše Mondo.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: riki martin