Anđelina Džoli ipak ne snima u Sarajevu?

Anđelina Džoli ipak ne snima u Sarajevu?

Autor: | 03/11/2010

0

Anđelina Džoli se izgleda sa filmskom ekipom neće preselitu u Sarajevo, već će ostati u Budimpešti! Njen rediteljski prvenac radnog naziva  “Bezimena ljubavna priča” ostaće uskraćen za sarajevske scene, za koje je odlučeno da budu snimane u Budimpešti. Da Anđa nije u potpunosti izbacila Bosnu i Hercegovinu iz filma, svedoči podatak da će panoramski kadrovi biti snimljeni u Sarajevu.
Kao glavni krivci ovog obrta navode se Gavrilo Grahovac, ministar kulture i sporta BiH i Bakira Hasečić iz udruženja “Žene, žrtve rata”, zbog koje je Grahovac prvobitno odobrenu odluku poništio, da bi je nakon pritiska tamošnje javnosti ponovo odobrio.
- Došlo je do izvesnih promena. Ne bih želeo da dajem informacije koje još nisam proverio, ali vam sa sigurnošću mogu reći da ne idem u Budimpeštu, kako je već bilo dogovoreno. To znači da je, ipak, došlo do izvesnih promena. Najveću odgovornost za ovakvu situaciju snosi Gavrilo Grahovac, ministar kulture i sporta FBiH.
Njegova prvobitna zabrana snimanja ovog filma izazvala je medijsku buru i dovela do toga da producenti traže jednostavnije opcije”- rekao je Edin Šarkić, direktor producentske kuće "Scout film", sa kojom holivudska diva sarađuje, piše Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin