Đorđe Balašević na mni turneji po Hrvatskoj

Đorđe Balašević na mni turneji po Hrvatskoj

Autor: | 04/11/2010

0

Naš muzičar Đorđe Balašević u novembru i decembru održaće mini koncertnu turneju po Hrvatskoj, u gradovima Zagreb, Split i Osijek. Takođe, njegov film “Priča o Vasi Ladačkom”, premijerno će biti prikazan u Osijeku, a kao specijlni gost na premijeri će se pojaviti Mustafa Nadarević.
- Snimio sam više od sto i pedeset pesama i nikada se nisam predstavljao muzičarem. Tako se ni nakon ovoga filma sigurno neću nazivati rediteljem. Takođe sam nekada pesmu “Imao sam strašnog petla” smatrao veselom, a sad je to već balada - izjavio je Balašević za hrvatske medije i najavio koncerte koje će održati u Hrvatskoj.
- Ja sam vam kao mini suknja, svakih pet godina dolazim u modu. S’ druge strane, svi mi govore da je lako biti Đorđe Balašević koji na bini izvodi pedeset pesama koje svi znaju. Verovatno zato neki u mom Novom Sadu nameravaju jednu od tamošnjih ulica da nazovu mojim imenom. Doduše, zato i ja treba da ispunim neku formalnost. Već sad tamo golubovi sleću na mene, možete zamisliti kako će to izgledati kad me zaliju u bronzu - priča Balašević i dodaje da je njegov film, svuda gde su ga prikazivali, izazivao velike i pozitivne reakcije.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin