Kolege podržale promociju albuma Marijane Zlopaše

Kolege podržale promociju albuma Marijane Zlopaše

Autor: | 05/11/2010

0
Posle dugog niza godina, tokom kojih je nastupala uglavnom na festivalima, pop pevačica Marijana Zlopaša sinoć je dočekala svoju prvu beogradsku promociju novog albuma pod nazivom „Katanac“.
Ovim povodom veliki broj poznanika, prijatelja i saradnika pevačice ispunio je novootvoreni prestižni prestonički klub „Bejbis“, a među njima su se našle i brojne Marijanine kolege, poput Ivane Peters, Tijane Dapčević, Ksenije Mijatović, Ane Stanić i mnogih drugih. Sve njih je domaćica dočekala na ulazu u klub da bi potom u oficijelnom delu priredila i mali koncert na kome je uživo izvela gotovo sve pesme sa novog albuma.
- Ljubav, vera, nada su pravi pokretač svih stvari. Ja se trudim da me male stvari čine srećnom. Jako sam zadovoljna što sam uspela da izdam album. Za mene je ovo veliki uspeh, a svaki sledeći će biti još veći
. Želela sam da stavim katanac na sve lepe stvari i lepe događaje koji su mi se desili i da, jednostvano, sve to zaključam, da niko ne može da ih pokvari + rekla je Marijana za Blic.
Po završetku nastupa usledila je i nezaobilazna torta, a gosti su potom ostali na žurki koja je potrajala do kasnih noćnih sati.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti