Bred Pit se sa sinovima vratio u Ameriku zbog premijere crtaća "Megamind"

Bred Pit se sa sinovima vratio u Ameriku zbog premijere crtaća "Megamind"

Autor: | 05/11/2010

0

Glumac Bred Pit nakon što je nekoliko prethodnih nedelja proveo u Budimpešti uz suprugu Anđelinu Džoli, vratio se u Ameriku. Razlog je premijera animirane komedije "Megamind" u kojoj pozajmljuje glas super heroju Metro-manu.On je sa sobom poveo i sinove Medoksa i Paksa, dok je ostatak porodice ostao u Mađarskoj prestonici. Glumac je istakao da se nada da će se sinovima dopasti ctrani film i da je to najviše uradio zbog njih.
- Samo smo se spakovali i doleteli jutros, a uskoro se vraćamo nazad - izjavio je Pit za "USmagazin".
Holivudski glumac je ispričao da je sve u redu sa porodicom od koje je većina u Budimpešti gde Andželina snima svoj rediteljski prvenac i dodao je da ona to radi odlično i prilično brzo. Muški deo porodice se ubrzo vraća u Mađarsku kako bi bili svi zajedno za Dan zahvalnosti
Mi smo nekonvencionalna porodica pa ćemo ove godine potpuno nekonvencionalno da proslavimo Dan zahvalnosti. Ne znam tačno gde ćemo biti tog dana, ali bićemo u inostranstvu. Mi smo kao vojna mobilna jedinica - rekao je u šali Pit i dodao da će svakako nabaviti ćurku, gde god da bude, prenosi Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Bred Pit