Bojana i Vladimir Stojković očekuju prinovu!

Bojana i Vladimir Stojković očekuju prinovu!

Autor: | 06/11/2010

0

Manekenka Bojana Stojković i njen suprug, golman Partizana i srpske reprezentacije Vladimir Stojković, početkom aprila postaće roditelji! Bojana, zaštitno lice kreatorke Suzane Perić, je u trećem mesecu trudnoće, a popularni par, koji su domaći mediji prozvali srpskim Bekamovima, je presrećan što će na proleće dobiti prinovu! Bojana je vest o trudnoći saznala samo nekoliko dana pre nego što je njen suprug napadnut u Italiji.
- Bojana i Vladimir su jako želeli prinovu, a ta želja će im se ostvariti u aprilu sledeće godine. Vest da je trudna Bojana je saznala samo nekoliko dana pre nego što je Vlada napadnut u Đenovi, gde je igrao utakmicu za srpsku reprezentaciju i pre nego što se ona, posle duže pauze, pojavila na pisti kao zaštitno lice nove kolekcije Suzane Perić 'Ona vlada'! Na svu sreću, stres koji je tada pretrpela nije uticao na njeno stanje, a lekari koji prate njenu trudnoću rekli su da je sve u najboljem redu. Stojke je zaplakao od sreće kada je saznao da će postati otac i njih dvoje su odmah obavestili porodicu i najbliže prijatelje. Popularni par zasad krije od javnosti tu vest, jer ne želi da se tim povodom pojavljuje u medijima. Bojana se trenutno u Švajcarskoj odmara sa svojom porodicom, dok Vladimir svakodnevno trenira! Uopšte im nije važno da li će im prvo dete biti ćerka ili sin, već samo da bude živo i zdravo. Bojaninu trudnoću vode lekari jedne privatne bolnice u Beogradu, a za sada je tajna gde će se poroditi - rekao je izvor "Pressa".
Bojana i Vladimir Stojković venčali su se u junu 2009. godine u crkvi Ružici na Kalemegdanu, a svadbeno veselje upriličeno je u restoranu "Kalemegdanska terasa". Venčanju su, pored rodbine i prijatelja, prisustvovali brojni fudbaleri.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još