Lejdi Gaga napravila spektakl u Zagrebu

Lejdi Gaga napravila spektakl u Zagrebu

Autor: | 06/11/2010

0

Slavna pevačica Lejdi Gaga pokazala je kako izgleda koncert jedne svetske zvezde. Hiljade obožavalaca oduševila je svojim spektakularnim nastupom, a već danas morala je da ode u Budimpeštu, gde će nastaviti svoju koncertnu turneju.
U hrvatskoj prestonici kontroverzna pevačica bila je smeštena u zagrebačkom hotelu „Esplenejd“, a po gradu se vozila u „mercedesu“ S klase koji je zahtevala njena ekipa.
Što se samog koncerta tiče, tražila je da joj se isprazni garderoba jer je donela svoj nameštaj, pa su zato vrata te prostorije osim ključem morala biti zaključana i katancem. Od organizatora je tražila da joj na bini obezbede pola tone leda i četiri boce s kiseonikom...
Inače, oprema za scenu teška je čak 70 tona i dopremljena je u 30 šlepera i 13 autobusa, a pratila ju je svita od čak 130 ljudi.
Pošto je sa sobom povela i ceo tim kuvara i nutricionista, izgleda da nije bila posebno zainteresovana za lokalne specijalitete, a da bi se osećala dobro, tu su bili i njeni treneri, učitelji joge i brojni asistenti.
Sve u svemu, „purgeri“ će ovaj spektakl dugo pamtiti, piše Kurir.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: lejdi gaga