Branislav Lečić obradovao suprugu Ninu brilijantskim minđušama

Branislav Lečić obradovao suprugu Ninu brilijantskim minđušama

Autor: | 07/11/2010

0

Proslavljeni glumac Branislav Lečić odlučio je da na najbolji mogući način svojoj supruzi Nini Radulović-Lečić ulepša prve dane braka i odlučio da je joj, kao pravi džentlmen, pokloni brilijantske minđuše. Zbog toga je, sat vremena pre nego što je trebalo da se nađu u jednom restoranu u centru Beograda, otišao u jednu od najčuvenijih beogradskih zlatara „Gojković“, koja ima tradiciju dugu trideset godina, i uz pomoć iskusnih radnica izabrao poklon za svoju dragu. Junak filmova „Bulevar revolucije“ i „Profesionalac“, pažljivo je razgledao različite komade nakita i tražio od prodavca da mu pokaže najrazličitije modele kako bi odabrao što bolji poklon za Ninu. Posle pažljivog biranja, odlučio je da svoju životnu saputnicu iznenadi minđušama od osamnaestokaratnog belog zlata u obliku krstića, koje su ukrašene brilijantima najvećeg stepena čistoće, a iz kolekcije su svetski poznatog brenda „St. Alex Diamond“.

Nakon što je kupio ovaj skupocen nakit svojoj dragoj, poznati glumac je otišao u obližnji restoran gde je sačekao Ninu, koja nije ni slutila kakvo je iznenađenje čeka. Iako se upakovani poklon sa minđušama nalazio na stolu, kako se nije nadala iznenađenju, voditeljka emisije „Ekskluziv“, na „Prvoj televiziji“, nije ni primetila kesu sa nakitom. Međutim, čim se smestila, njen suprug joj je pokazao poklon, što je kod nje izazvalo veliko oduševljenje. Nina nije mogla da sakrije osmeh sa lica, kada je ugledala prelepe brilijantske minđuše, koje bi svaka žena poželela da ima. Očigledno da je bila  neizmerno zahvalna svom suprugu što joj je odabrao tako lep poklon. Ona je svog muža zato nagradila poljupcem, a Lečić je bio srećan što je u potpunosti „pogodio“ Ninin ukus.

Ovaj lep gest pažnje ulepšao im je veče, pa su sve vreme u restoranu uživali i pravili planove za budućnost. Kako zbog poslovnih obaveza, nakon svadbenog veselja, nisu mogli da odu na medeni mesec, bračni par je odlučio da odvoji nekoliko slobodnih dana oko Nove godine i da odu na romantično putovanje. Budući da je Nina u blagoslovenom stanju pa ne može da putuje avionom, daleke destinacije ne dolaze u obzir, pa su odlučili da otputuju u Austriju. Pošto još nisu izabrali grad i hotel u kome će boraviti, oni će se u narednom periodu potruditi da pronađu idealno mesto za svoje prvo bračno putovanje.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Dragan Micković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti