Milica Stojanović na Avali

Milica Stojanović na Avali

Autor: | 08/11/2010

0

Jedna od najlepših srpskih TV voditeljki Milica Stojanović biće novo pojačanje TV Avala! Kako saznaje “Svet“, nekadašnje TV lice B92 i Foksa već je obavila prva probna snimanja i uskoro se može očekivati i njen debi na ovoj sve ambicioznijoj televiziji.

- Milica je protekle sedmice bila na razgovoru sa Bojanom Lekić i dogovor je pao za pet minuta - kaže izvor “Sveta“, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje: - Lepa Beograđanka je bila kod nas, obavila je probna snimanja i ovih dana će krenuti pripreme, iako još uvek nije precizirano koju će ona tačno emisiju voditi. U svakom slučaju, njen povratak na male ekrane biće osveženje za sve, a posebno muške gledaoce - navodi  sagovornik iz ove TV kuće.

Milica Stojanović, koa će za nekoliko dana napuniti 31 godinu, pleni osmehom i lepotom. Promociju na televiziji imala je sa emisijom kratke forme “Go plej” (B92) i vrlo brzo postala popularno TV lice. To joj je donelo i titulu “Kosmo devojke“, a bila je i vlasnica nezvanične “titule” najlepše voditeljke “devedesetdvojke”. Kasnije je vodila emisiju “Šu-Bi-Du”, a posle Foksa, konačno se našla na Avali. Može se pohvaliti i uspešnom inostranom manekenskom karijerom, a mediji su je povezivali sa glumcima Sergejem Trifunovićem i Markom Živićem. U poslednje vreme bavila se poslovima marketinga.

Izvor: Svet

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: tv avala