Toni Cetinski otkrio da ima divnu ženu koja nije ljubomorna!

Toni Cetinski otkrio da ima divnu ženu koja nije ljubomorna!

Autor: | 09/11/2010

0

Toni Cetinski, popularni hrvatski pevač, odgovarao je juče na pitanja fanova pa je između ostalog izjavio i da njegova supruga nije ljubomorna na njegove koleginice Indiru i Franku sa kojima u poslednje vreme dosta vremena provodi zbog priprema oko koncertnih dešavanja pod nazivom “Topstars”.
- Nije Ivana ljubomorna, uostalom, i ona je na svim probama jer je jedan od producenata. Zamisli da je ljubomorna, a ja stalno na putu...Može jedino da se upuca u glavu, ili mene - odgovorio je Toni Cetinski na pitanje jednog fana na “topstars” četu.
Poznati muzičar je istakao i da je oduvek hteo da se bavi muzikom i da nije pevač, najverovatnije bio producent, aranžer ili profesor pevanja. Obožavaoce je interesovalo i da li je Cetinski dogovorio tezgu za doček Nove godine, ali na to pitanje ni on sam nije imao odgovor.
- Ove nedelje se potpisuju ugovori pa ne smem još to da otkrijem - nagovestio je Toni ne otkrivajući sve detalje vezane za novogodišnji nastup, ali otkrio je da voli da jede, što se i vidi po njegovom stomaku. On je gostovao u Sarajevu na snimanju emisije “Rat bendova” pa je iskoristio priliku i da uživa u ćevapima.
- Poješću brdo ćevapa - naveo je je dobro raspoloženi Cetinski

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: toni cetinski