Alanis Moriset pokazala trudnički stomak

Alanis Moriset pokazala trudnički stomak

Autor: | 09/11/2010

0

Iako kriju tačan datum njenog porođaja, kao i pol deteta, sudeći po velikom stomaku koji je pokazala na meksičkoj plaži Los Kabos, tridesetšestogodišnja pevačica kanadskog porekla Alanis Moriset i njen šest godina mlađi suprug, reper Mario Tredvej uskoro će postati roditelji.
Da je preozbiljno shvatio ulogu supruga i budućeg oca popularni reper je pokazao kada je nedavno, za vreme boravka na atraktivnoj meksičkoj plaži, preterano bio brižan prema svojoj supruzi. Bio je vrlo simpatičan kada je u stopu pratio svoju voljenu, ne dozvoljavajući joj da se napreže i da dugo ostaje u moru. Nekoliko dana pre toga uspešni muzičar na svom „Tviter“ profilu napisao je da je vrlo uzbuđen i da jedva čeka da postane roditelj.
Činjenicu da je u drugom stanju poznata zvezda Alanis Moriset je na čudan način podelila sa javnoš'u. Naime, ona je u magazinu „US Weekly“, ispunjavajući rubriku „Dvadeset pet stvari koje niste znali o meni“, na poslednjem mestu napisala „Trudna sam“, i time u potpunosti zbunila javnost.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: alanis moriset

Pročitajte još