Milica Todorović se ipak neće obnažiti u operi Emira Kusturice

Milica Todorović se ipak neće obnažiti u operi Emira Kusturice

Autor: | 10/11/2010

0
Pogled na gole grudi mlade zvezde „Granda“ Milice Todorović će i dalje ostati privilegija rezervisana samo za njenog dečka Radeta Kovačevića. Naime, iako su mnogi očekivali da će se ova mlada pevačica koja igra ulogu Azre u operi „Dom za vešanje“ razgolititi, od toga neće biti ništa.
- Radnja opere je identična kao i u filmu, ali neće biti onih erotskih scena između Perhana i Azre. Takvih scena nema u operi. Moje grudi su samo za mog dečka i publika u Centru „Sava“ neće imati priliku da ih vidi. Međutim, uprkos izostanku erotike, opera je odlična i biće veoma romantično. Stevan i ja smo se zaista potrudili da dočaramo tu ljubavnu priču - tvrdi pevačica.
Stevan i ti ipak glumite ljubav, misliš li da će tvoj dečko Rade Kovačević to lako podneti?
- On je već pogledao operu na DVD-ju i dopaloa mu se, a jedva čeka da je vidi uživo.
Da li ste savladali romski jezik u potpunosti?

- Iako smo zaista mnogo vežbali, ja još ne znam značenje svih reči u ovom ostvarenju, ali naučiću. Uz muziku se jezik zaista brže uči.
Kakve vam je kritike uputio Emir Kusturica?
- Bio je u ponedeljak na probi i zaista mu se dopalo. Mene nije kritikovao, a koliko znam, ni druge - zaključuje Milica, koju ćemo od 10. do 15. novembra zajedno sa Stevanom Anđelkovićem, Goricom Popović, Neletom Karajlićem i mnogim drugim učesnicima moći da gledamo u operi u Centru „Sava“.
Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin