Anđelina Džoli ipak stiže u Bosnu!

Anđelina Džoli ipak stiže u Bosnu!

Autor: | 11/11/2010

0

Posle mnogih birokratskih peripetija, Anđelina Džoli će svoj rediteljski prvenac ipak snimati u BiH!
- Ekipa može da dođe i nesmetano radi u našem gradu, a policija će se pobrinuti da im maksimalno pomogne -
kаzao je za „Press“ Dragan Mioković iz sarajevske policije. U MUP-u Zeničko-dobojskog kantona precizirali su da je jedan predstavnik filmske ekipe 3. novembra dogovorio policijsko obezbeđivanje lokacija u Varešu. 
- Dogovorili smo se da im pomognemo i obezbedimo lokaciju na kojoj će snimati. Tražili su da sve detalje oko snimanja, datume i precizne lokacije koliko god je moguće duže zadržimo u tajnosti, da bismo sa što manje medijske prašine obavili posao -
reki su u MUP-u.
Prema još nepotvrđenim informacijama, Anđelina će u BiH snimati svoj film od 17. do 21. novembra. Inače, Anđin film prati skandal zbog scenarija protiv kojeg su se pobunile članice udruženja „Žene-žrtve rata". Zbog njihove oštre reakcije na scenario, u kome se muslimanka zaljubljuje u Srbina silovatelja, ministarstvo kulture povuklo je dozvolu za snimanje u BiH. Dozvola je ipak vraćena, a članice udruženja povele su oštru prepisku sa Anđom kojoj su poručile da „ide kući u SAD da snima film u kojem se Amerikanka zaljubljuje u talibana koji ju je silovao".
Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin