Jelena Janković u izboru „Svetskog teniskog magazina“ izabrana za najveću gubitnicu godine

Jelena Janković u izboru „Svetskog teniskog magazina“ izabrana za najveću gubitnicu godine

Autor: | 11/11/2010

0
U izboru „Svetskog teniskog magazina“ za najveću gubitnicu godine proglašena je najbolja igračica Jelena Janković! Za utehu, Džej Džej se nalazi u odličnom društvu zajedno sa Šarapovom, Kuznjecovom, Safinom i Serenom Vilijams.
- Bili smo optimisti. Mislili smo da Jelena ove godine može da osvoji grend slem, naročito posle osvajanja Indijan Velsa i polufinala Rolan Garosa. Druga polovina sezone je zaista bila razočaravajuća, bez obzira na to što je imala velikih problema sa povredama i prehladama. Jelena može i mora više. Interesantno je da među prvih 10 teniserki na WTA listi ima ubedljivo najviše poraza i najmanje pobeda - navodi se u komentaru magazina.
S druge strane, Ana Ivanović se našla među pobednicama u 2010. godini, iako će sezonu završiti kao 17. teniserka planete. Trijumfi u Linci i na Baliju najavili su bolje dane, a izgleda da bi nekadašnja pobednica Rolan Garosa u 2011. ponovo mogla da se nađe u samom svetskom vrhu.
- Uh, kakav je ovo bio finiš. Iskreno, jedva čekam Melburn i početak nove sezone. Prvo idem na mali odmor, a onda ću opet uzeti reket u ruke. Očekuju me naporne pripreme, međutim, spremna sam i želim da se ponovo vratim u svetski vrh - rekla je Ana.
Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: jelena jankovic

Pročitajte još

Najnovije vesti