Anđelina Džoli otkriva: Paks kuva bolje od mene, a Medoks mi je pomogao da odrastem!

Anđelina Džoli otkriva: Paks kuva bolje od mene, a Medoks mi je pomogao da odrastem!

Autor: | 12/11/2010

0

Zbog konstantne medijske eksponiranosti čini se da čitav svet zna sve detalje iz života holivudske glumice Anđeline Džoli. Međutim, u intervjuu za decembarsko izdanje magazina “Vogue” Anđa otkriva zanimljive detalje iz njenog porodičnog života, uključujući i to da je njen šestogodišnji sin Paks bolji kuvar od nje.
Glumica je ekipu “Vogue” ugostila u svom domu, gde su se na licu mesta uverili kakva atmosfera vlada u mnogobrojnom domaćinstvu Džoli-Pit. Tom prilikom je istakla da ponekad oseća kako je njen najstariji usvojeni sin Medoks na neki način njoj pomogao da odraste, te da često ume da je pohvali kada nešto dobro uradi, naročito je ohrabrujući dok ujutru sprema doručak. Mama šestoro dece ispričala je za i neobičnu anegdotu kada je njena biološka kćerka Šajlo nedavno u dvorištu pronašla mrtvu pticu koju je želela da zadrži kao kućnog ljubimca.
- Možeš da je zadržiš samo ako je preparirana - reagovala je Anđelina, te poverila čitaocima da ona i Bred Pit imaju iste dileme kao i svi ostali roditelji na svetu, ali da svoju decu vrednuju iznad svega.
Govoreći sa puno nežnosti o ljubavi koju i dalje oseća prema Bredu, Anđa je otkrila da je on “užasno zgodan i vrlo seksi”, ali da ga najviše voli u trenucima kada ga vidi okruženog sa njihovo šestoro dece. Holivudski par ima i buldoga po imenu Žak, a dadilje sa Paksom koji je usvojen iz Vijetnama pričaju njegovom maternjem jeziku, te na kambodžanskom sa Medoksom koji je rođen u Kambodži, prenosi Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin