Alen Ademović u bendu peva, svira bubanj i šiša Gorana Bregovića

Alen Ademović u bendu peva, svira bubanj i šiša Gorana Bregovića

Autor: | 14/11/2010

0

Pevač i bubnjar „Orkestra za svadbe i sahrane“ Alen Ademović (23), koji je sa svojim šefom i mentorom Goranom Bregovićem nastupao na mnogim svetskim pozornicama, pravi ukus slave osetio je zahvaljujući hitu „Kruška“ Aleksandra Milića Milija. Talentovani muzičar, za kojim uzdišu mnogobrojne devojke, priznaje da nije pretpostavljao da će ova pesma preko noći osvojiti region, a, po svemu sudeći, na pomolu je još jedan hit, tačnije duet sa najvećom folk zvezdom Cecom Ražnatović, pišu Novosti.

- Cecina ideja je bila da snimimo duet. Čula me je kako pevam u jednoj televizijskoj emisiji i bila oduševljena. Pozvala je mog tatu i o svemu su se dogovorili, bez mog znanja. Nisam je poznavao pre toga, ali moram da priznam da je na mene ostavila sjajan utisak. Pesma još nije snimljena, ne žurimo, važno je da ispadne dobro i verujem da će biti veliki hit - otkrio je za „Novosti“ Alen Ademović i otkrio da publika često misli da je on sin svog mentora Brege.

- Jednom prilikom mi je neki čovek prišao i rekao da je malopre video mog tatu, a ja sam mu odgovorio da je to nemoguće jer moj otac spava. Čovek me je začuđeno pogledao i u pitao: ‘Zar Bregović nije vaš otac?’ Baš mi je bilo zabavno. Iskreno, mislim da ličimo, obojica imamo malo veću bradu i nos, sličan profil i frizuru, doduše moja kosa je duža od njegove. Kada mi kažu da sam njegov sin, to doživljavam kako kompliment, jer je Brega lep čovek - kaže Alen.

Malo je poznato da je mladi pevač završio frizerski kurs i neko vreme radio kao ženski frizer.

- Moja želja je bila da budem kuvar, dok je ideja moje mame bila da postanem frizer, jer dok je ženskih glava, biće i posla. Ali nisam se u potpunosti oprostio od frizerskog zanata. Kada Bregu nema ko da šiša na turneji, tu sam ja. Dešava se da mi u SMS poruci napiše: 'Mali, ponesi makaze i češalj'. Uvek je zadovoljan frizurom. Ja sam u bendu pevač, bubnjar, a po potrebi i frizer - priča Alen.


Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin