Džoni Dep: Anđelina Džoli je toliko perverzna da to nije normalno!

Džoni Dep: Anđelina Džoli je toliko perverzna da to nije normalno!

Autor: | 17/11/2010

0

Glumac Džoni Dep kaže da ga je Anđelina Džoli impresionirala već pri prvom susretu! I iako su mnogi očekivali da će njih dvoje na snimanju filma „Turista“ osetiti simpatije jedno prema drugome to se ipak nije desilo. Naprotiv, njih dvoje su se u pauzama snimanja veoma lepo družili.
- Često smo pričali o klincima i mogu vam reći da su to bila zanimljiva i smešna čavrljanja. Anđelina je za mene pravo otkriće - rekao je Džoni i dodao da je oduševljen njenim smislom za humor:
- Ona je toliko perverzna da to nije normalno! Svaka šala joj je dvosmislena i sve vreme koketira. Oduševljen sam njome jer bez cenzure priča o svemu!
Ali, uprkos iskustvu i slavi, oboje su osetili popriličnu nervozu prilikom prvog susreta. On zbog toga što se njegova lepa supruga Vanesa Paradi bunila zbog scena seksa koje je trebao da snima sa Anđelinom, a Anđelina,  zato što je on godinama bio neko s kim je žarko želela da radi.
- Dok je išao prema meni, tresla sam se kao prut. Ispunio je sva moja očekivanja. On je toliko je običan i neopterećen slavom da je to naprosto genijalno - rekla je oduševljeno Anđa.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još